Partnereink

NYME-MÉK
Piarista
Rajka
Vodnetury

Lovardaszolgáltatások

 

Az Ádám Család Lovastanyája alapvetően magánvállalkozás, melyben a kedves vendégek előzetes egyeztetés után részt vehetnek a szolgáltatások bármelyikében. Lovardánk szolgáltatásai a következők:

Lovagoltatásunk magába foglalja az egyéni és a csoportos lovasfoglalkozásainkat, melyeket a Lovastanya homokos pályáján és terepen egyaránt tartunk.
Tereplovaglásunk már a többszöri visszatérő és kellő lovaglási tudásukat bizonyítani képes vendégeink számára adott lehetőség lovagoltatásunkban. Egész évben várjuk a Szigetköz szépségeit lóháton megtekinteni vágyó lovasainkat.
Lovastanyánk bértartással is foglalkozik, melyet az előzetes egyeztetés és a bértartási szerződés megkötésével tudjuk biztosítani a kedves lótulajdonosoknak.
Lovastáborainkra szeretettel várjuk a meghirdetett időszakban jelentkező gyermekeket, s felnőtteket. Táboraink főként a napi lovaglással, de emellett más színes programokkal is várja az érdeklődőket.
Nálunk a családi lovaskocsizás is beiktatható és megszervezhető program, ahol szintén nyitottak vagyunk a vendégeink igényeire.

 

 


Ádám Család Lovastanyája
2015