Partnereink

NYME-MÉK
Piarista
Rajka
Vodnetury

Kedves Érdeklődő!

Lovastanyánk az ország észak-nyugati csücskében a Kisalföldön, a magyar-osztrák-szlovák hármas határ találkozásánál, a Duna magyar földre lépésénél található.

Az Ádám Család Lovastanyája egy családi  vállalkozás. Régi álmunk valósult meg a tanya kialakításával. Családunk apraja-nagyja kitartó munkájának eredményeképp ma 15 saját és 11 bértartott lovunk, valamint számos egyéb állatunk tölti itt mindennapjait velünk.

Fő célunk, hogy minél természet közelibb élményeken keresztül ismertessük meg a lovaglás szépségeit a szigetközi és hansági táj találkozásánál lévő gyönyörű   vidéken, a magyar hagyományok ápolásával.Az idelátogató természetszerető vendégeknek minél családiasabb hangulatot biztosítva.

A családi vállalkozásunk feje Ádám Kálmán, aki lovastúra-vezető képesítéssel és főiskolai végzettséggel rendelkezik lovasrekreáció szakból. Fő feladata a tereplovaglások vezetése.

Felesége Ádámné Marton Lilla agrármérnök /lótenyésztés és lovassport szakirányultsággal/ és lovas tanár/hippológus végzettséggel főként a kezdő lovasok útját igyekszik egyengetni.

Ádám Karina lovasedzőként a tapasztaltabb lovasokra, munkalovasként belovaglásra és az elrontott lovak átlovaglására koncentrál. Gyerekkora óta besegít szüleinek, kisgyermekek lovagoltatásában is részt vesz.
Beni és
Bogi, a napi munkákban nyújtanak nélkülözhetetlen segítséget.
Guszti,
  ​Anett,
​Gábor, akik sok helyzetben megkönnyítik életünket.  

 

Lovaink kiválasztásánál elsődleges szempont a megbízhatóság, nyugodtság és terepbiztosság volt. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy lovasaink a lovak ápolásával, felszerszámozásával is megismerkedjenek.

A legkisebbek több különböző méretű pónink közül választhatják ki a méretüknek megfelelő segítőtársat, amelyekkel ugyanúgy megtanulhatják a nyergelést, kantározást, mint a nagyobbak.

 

 

 

 

 

 

 


Ádám Család Lovastanyája
2015